/ Razvojni centar Ruskog geografskog društva u Srbiji

Најаве


ПОСЕТА БЕЛОЈ ЦРКВИ

Од 4. до 7. јула 2018. године Центар Руског географског друштва у Србији и Удружење за заштиту Дунава и Саве организују боравак представника Руског Географског друштва и студената из Србије. Циљ је обићи околни простор и десну обалу Дунава у циљу упознавања терена и едукације. Тим поводом 5. јула са почетком у 19 часова у згради Историјског Архива Бела Црква биће отворена изложба Руског географског друштва на тему "Најлепша земља".   

Најава


ПОСЕТА ИСТОЧНОМ НОВОМ САРАЈЕВУ

Дана 28. јуна 2018. године Центар Руског географског друштва у Србији гостује у традиционалној манифестацији "Принципови дани у Источном Новом Сарајеву". Тим поводом у Уметничкој галерији Источно Ново Сарајево биће изложени радови Руског географског друштва са фотоконкурса "Најлепша земља".
   
 Медији: 1, 2, 3, 4, 5


ЕКОЛОШКО-ГЕОГРАФСКИ КАМП

Центар Руског географског друштва у Србији у сарадњи са: Удружење за заштиту Дунава и Саве Републике Србије, Универзитет у Београду - Географски факултет, Универзитет у Приштини са седиштем у Косовској Митровици - ПМФ-ом и Руским географским друштвом организује међународни еколошко-географски камп. Исти ће се одржати у периоду од 3. до 16. јула 2018. године. 

Најава догађаја у Руској Федерацији: 1, 2, 3, 4, 5, 6.  
Најава догађаја у Србији: 1, 2, 3